Novair / Sittplatser

Sittplatser

Förboka din sittplats

För att du ska vara säker på att få sitta på den bästa platsen ombord rekommenderar vi att du förboka din sittplats, för både utresa och hemresa. Du kan välja att förboka våra komfortplatser längst fram i kabinen med extra benutrymme, fönsterplats, plats med babyvagga eller annan plats som fyller just dina behov. När du har förbokat specifika sittplatser kan du även checka in online – för en ännu smidigare resa.

Om du reser i en större grupp och bara vill boka för några av resornärena  – ska vi be dig ringa till oss på  vardagar mellan kl . 9 och 15.

Önskar du att avboka din platsreservation måste detta göras mer än 4 dagar innan utresan för full refusion . Om avbokning sker mindre än 4 dagar innan utresan hänvisar vi till eget försäkringsbolag.

Har du beställt taxfree?

Vänligen observera att du, om du inte redan har bokat en sittplats som tillval, automatisk kommer att bli tilldelad en plats ombord 6 dagar innan avresa. Detta för att Taxfree-påsen ska hamna på just din stol. Se därför till att boka och säkra din favoritplats senast 6 dagar innan avresa om du bokat taxfree och vill sitta på din önskade plats.

Tips!

Du som förbokat sittplats kan checka in online 2-7 dagar innan avresa.

Checka in online

Förboka sittplats

Logga in för att förboka din sittplats.

Förboka sittplats
Benutrymme ombord på Novair

Plats vid vägg (Babyvagga. Rad 1 A,B,C samt rad 2 D, E, F)

79 cm

Främre kabin (Bättre benutrymme. Rad 2 A,B,C. Rad 3-7 A-F, Rad 8 D,E,F)

79 cm

Främre kabin (Standard benutrymme. Rad 8 A,B,C samt rad 9-10)

74 cm

Bakre kabin (Standard benutrymme. Rad 12-24 samt rad 26-38)

71 cm

Nödutgång (Bättre benutrymme Rad 11 samt rad 25)

114 cm